Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Liever Thuis Beurs drukbezocht

Van 26 t/m 28 november is de Liever Thuis Beurs in het beursgebouw in Eindhoven. Op de Liever Thuis Beurs kunnen bezoekers kennismaken met aanbieders die laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Ook het Huis van Morgen is hier aanwezig met enkele partners in de stand van Brabant Region of Smart Health van de provincie Noord-Brabant.

Op de Liever Thuis Beurs geeft het Care Innovation Center West-Brabant de bezoekers in de stand een virtueel kijkje in het Huis van Morgen. Daarnaast kunnen zij kennismaken met verschillende zorgtoepassingen die ook te zien zijn in het Huis van Morgen waaronder:

De beurs trok veel mensen die zich lieten informeren over allerlei toepassingen om langer zelfstandig thuis te wonen.

  

Op donderdag 26 november konden bezoekers ook kennismaken met Paro, een zorgrobot. Onze stagiaire Teun Swaerdens van Avans Hogeschool ging samen met Paro op de foto.

Aanmelden

Je kunt de Liever Thuis Beurs nog tot zaterdag 28 november gratis bezoeken. Aanmelden kan via de website.