Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Leo Lotterman benoemd tot stadsdichter

Tijdens een live-opname van AQuaREdt op Radio Stad Roosendaal in Parrotia werd op 13 maart 2014 de nieuwe stadsdichter van Roosendaal voor 2014/2015 bekendgemaakt.

Een jury onder leiding van Ruud Verstraaten was unaniem van mening dat de zelfstandige journalist Leo Lotterman (54) met kop en schouders boven andere meedingende dichters uitstak.

Leo Lotterman is sinds 2013 servicepartner van het Care Inovation Center West-Brabant (CIC). Vanuit zijn expertise geeft hij het CIC advies over benadering van de pers. Ook zal Leo tijdens de pitchbijeenkomst op 26 maart 2014 de discussie leiden over het Huis van Morgen. Het CIC feliciteert Leo met de benoeming als stadsdichter. 

Artikel BN De Stem 14-03-2014