Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Kom erbij Roosendaal, 22-30 september 2016

Eind september is de landelijk week tegen eenzaamheid. In Roosendaal sluiten we hierbij aan met Kom Erbij Roosendaal! In de week van 22-30 september zijn er volop activiteiten om nieuwe sociale contacten op te doen en bestaande contacten te versterken. De Kom Erbij -activiteiten staan open voor alle inwoners van Roosendaal en zijn bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Positieve actie

GGD West-Brabant heeft samen met Gemeente Roosendaal en WijZijn Traverse het initiatief genomen om in Roosendaal de Kom Erbij week te organiseren. Met deze positieve actie willen we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om hun contacten uit te breiden. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders het gevoel van verbondenheid met anderen erg mist. Ook in Roosendaal voelen veel mensen zich wel eens eenzaam. Het leggen van contact is een belangrijke stap om meer verbondenheid te gaan ervaren.

Kom ook!

Tijdens de Kom Erbij week zijn er volop gezellige, sportieve en smakelijke activiteiten. Ook rijdt de Kom Erbij bus door alle wijken en dorpen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u bij de bus uw buurtgenoten ontmoeten en u informeren over de activiteiten bij u in de buurt. Op vrijdag 30 september is de feestelijke afsluiting met een filmimpressie van de Kom Erbij week en een theatervoorstelling. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom van 10.00-12.00 uur in Parrottia, Markt 24, Roosendaal. U kunt zich aanmelden via BegeleidingBalie@HetPunt.nl of 06-57360284.

Het programma van de Kom Erbij week en de route van de bus vindt u op het prikbord van www.roosendaalvoorelkaar.nl

Download flyer Kom erbij
Download flyer Kom erbij workshops

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Angela Schulz, GGD West-Brabant, a.schulz@ggdwestbrabant.nl.