Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

KNFB Reader app zet gedrukte tekst om in spraak

De langverwachte KNFB Reader App zet gedrukte tekst om in spraak van zeer hoge kwaliteit en maakt het mogelijk om nauwkeurig, snel en efficiënt toegang te krijgen tot documenten, bestaande uit 1 of meerdere pagina’s, en dit met een eenvoudige druk op de knop.

Snel, betrouwbaar en efficiënt

De KNFB Reader werd ontwikkeld voor slechtzienden en blinden en stelt je in staat om gedrukte teksten sneller en efficiënter dan ooit te lezen.

  • Snel: Met één druk op een knop lees je zo goed als elke gedrukte tekst: brieven, recepten, lesmateriaal, geprinte notities en nog veel meer.
  • Betrouwbaar: je weet waar je document zich bevindt door een gesproken beeldanalyse, automatische paginadetectie en een kantel-indicator.
  • Efficient: Zodra je een foto neemt, start de uitstekende tekstherkenning en wordt de tekst door de ingebouwde spraaksynthese voorgelezen met stemmen van hoge kwaliteit.

Ook voor mensen met een andere leesbeperking zoals dyslexie is de KNFB Reader een handige leeshulp die je steeds bij de hand hebt.

KNFB Reader werd ontwikkeld door Sensotec nv in samenwerking met KNFB Reader, LLC. Voor kennisinput over beeldverwerking werd beroep gedaan op EAVISE – KU Leuven.

Probeer gratis (beperkt tot 25 foto's), volledige versie verkrijgbaar via In-App aankoop. Als het bevalt betaal je voor deze app € 109,99.

Meer informatie