Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

KBO Roosendaal bestaat 65 jaar!

Dit jaar is het 65 jaar geleden dat KBO- Roosendaal is opgericht uit de Katholieke Arbeiders Beweging. In de loop van de jaren is er heel veel veranderd. De activiteiten en voorlichtingsbijeenkomsten aangepast aan de tijd en voorzien in de behoefte van de oudere van nu.

Zo is KBO Roosendaal als partner nauw betrokken bij het Care Innovation Center West-Brabant. In februari zullen leden van KBO Roosendaal een bezoek brengen aan het Huis van Morgen op de zorgboulevard van het Kellebeek College.

Om bij het jubileum stil te staan organiseert KBO Roosendaal op 8 januari van 13.00 - 17.30 uur een feestelijke bijeenkomst in Dansschool Rottier in Roosendaal.

 KBO Brabant organiseert van 13 t/m 18 januari de SeniorenExpo in Veldhoven.