Jaarcongres Alles is Gezondheid

Het jaarcongres van Alles is Gezondheid staat dit jaar in het teken van wisselwerking. De wisselwerking tussen mens , technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving. Stap uit je comfort zone en wissel van perspectief, leer van praktijkervaringen in het brede netwerk (#hoedan), brainstorm over oplossingen voor jouw organisatie, doe nieuwe trends en inzichten op of werk mee aan de uitwerking van een actueel vraagstuk.

Kortom een dag vol energie, interactie en gezonde wisselwerking. Ontmoet honderden gezondheidsprofessionals op een unieke locatie. Deelname is gratis.

Datum, tijdstip en locatie

donderdag 13 juni
10.00 – 16.30 uur
Strijp-S - Eindhoven

Voor wie

Het jaarcongres is vrij toegankelijk voor een breed publiek: relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) inzet voor een gezonder en vitaler Nederland.

Aanmelden

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Na aanmelding rekenen wij op je komst. Als je niet aanwezig bent of je meldt je na 5 juni 2019 af, dan brengen wij je 50 euro in rekening. En verder geldt: vol = vol. Er is plek voor 750 bezoekers.

Locatie

Strijp-S
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Meer informatie en aanmelden