Is jouw gezondheidsplan klaar voor een impactscan?

Op weg naar een gezonder en vitaler Nederland zijn de afgelopen jaren tal van projecten ontstaan. Voor de initiatiefnemers is het handig om te weten wat de maatschappelijke waarde is van hun gezondheidsproject. Dat is zeker voor potentiële investeerders van belang. Een impactscan brengt die waarde in beeld. Wil je weten of jouw project of initiatief klaar is voor een impactscan? Doe dan de check van 'Make the Next Move'.

Make the Next Move is een check die is ontwikkeld door Alles is Gezondheid en Stichting Society Impact. Met het invullen van de check maak je bovendien kans op een impactscan. Via de checklist krijg je in beeld op welke punten je klaar bent voor een impactscan en waar je nog kunt bijsturen of verbeteren. Heb je bijvoorbeeld een duidelijke doelstelling geformuleerd? Zijn de randvoorwaarden van het project goed afgebakend? En heb je de doelgroep en effecten al in beeld gebracht? 

Het invullen van de checklist duurt 15 tot 20 minuten. Vul hem in voor 15 september 2020 en maak kans op een impactscan. 

Klik hier voor meer informatie over de check en om de check uit te voeren.