Inschrijving voor Health Innovation School Brabant gestart

Care Innovation Center, Coöperatie Slimmer Leven en Alles is Gezondheid bundelen hun krachten en organiseren de Health Innovation School Brabant. Dit is de eerste provinciale editie die plaatsvindt. Van januari tot en met juni 2020 krijgen 50 voorlopers de mogelijkheid om te leren hoe je door samen te innoveren verder komt. Inschrijven kan tot 15 november.

De Health Innovation School (HIS) richt zich op alle stakeholders die werkzaam zijn binnen zorg en welzijn. We geloven dat een aanpak met ‘the whole system in the room’ meer mogelijk maakt en samenwerking stimuleert. Dit houdt in dat de deelnemers van een HIS bijvoorbeeld rollen hebben als verpleegkundige, verzekeraar, beleidsmaker, toezichthouder, patiënt, fysiotherapeut, huisarts, medisch specialist, ondernemer, ambtenaar en nog vele andere rollen. De grootste overeenkomst van de deelnemers is dat zij allemaal het verschil willen maken.

Bij de organisatie van de Health Innovation School Brabant krijgen de organisaties hulp van de founding fathers Radboud REshape Center en het Ministerie van VWS. Daarnaast wordt deze regionale editie mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord Brabant, GGzE, Zorgbelang, Transvorm en Verschilmakers. 

Ga jij het verschil maken in onze provincie? Wil jij aan de slag met mede (toekomstige) Brabantse innovatoren en leren hoe je innoveert? Je kunt je nu aanmelden! Sluitingsdatum is 15 november om 23.59 uur.

Aanmelden