Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

'Innovatie op alle fronten': ondernemers grijpen hun kan

Op 22 september organiseerde Interreg Vlaanderen-Nederland 'Innovatie op alle fronten' in de Bio Base Europe Pilot Plant.  We kijken terug op een geslaagd event waarbij ondernemers de kans werd geboden om specifieke vragen te stellen aan betrokkenen van CrossRoads 2, Crosscare en Link2Innovate.

Met het event wilde Interreg Vlaanderen-Nederland ondernemers informeren over de ruime subsidiemogelijkheden voor Vlaams-Nederlandse innovatieprojecten. Een overzicht van de presentaties raadpleeg je hier.

Via drie unieke Interreg-projecten, CrossRoads 2, CrossCare en Link2Innovate, kan je als ondernemer de komende jaren een beroep doen op subsidie en ondersteuning voor industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling. Diverse speerpuntsectoren komen hierbij aan bod.