Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Impressie Open dag Kellebeek College en Huis van Morgen

Op vrijdag 30 januari en zaterdag 31 januari organiseerde het Kellebeek College Open dagen voor aankomend studenten en hun ouders. Ook het Huis van Morgen opende op deze dagen haar deuren. Bekijk het filmpje van de Open dag. 

In het Huis van Morgen kunnen de studenten kennismaken met de nieuwste toepassingen in de zorg. Tijdens hun opleiding leren zij deze zorginnovaties toe te passen en zijn zij op de hoogte van de mogelijkheden. Op die manier zijn leerlingen van het Kellebeek College, na afronding van de opleiding, heel goed voorbereid op hun toekomst.

Tijdens de Open Dagen kregen de bezoekers in het Huis van Morgen onder andere uitleg over de Steve+, de steunkousaantrekhulp waarmee mensen zonder hulp zelf hun steunkousen aan kunnen doen.