Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Huis van Morgen geeft demonstraties in Slimmer Leven Huis

Op 17, 18 en 19 mei (tijdens de Dutch Technology Week) zal het Slimmer Leven Huis weer neerstrijken op het 18 Septemberplein in Eindhoven. Net als vorig jaar, laat het Slimmer Leven Huis de inwoners van en rond Eindhoven kennis maken met de technologische mogelijkheden om langer en zelfstandig thuis te blijven wonen en de zorg te verbeteren.

 

Slimme oplossingen zelf ervaren

Hoe ziet de zorg van de (nabije) toekomst er uit? Welke rol speelt vitaliteit? Tegen welke uitdagingen lopen we aan in onze zorgmaatschappij? En welke rol speelt technologie daarin? Dit alles wordt bespreekbaar gemaakt door bezoekers slimme technieken en diensten zelf te laten ervaren.

Demonstraties Huis van Morgen

Het Huis van Morgen levert een bijdrage aan het Slimmer Huis door hier toepassingen gericht op gezondheid en vitaliteit te demonstreren. Bezoekers kunnen de producten ook zelf uitproberen. Anniek Koopmans zal in het huis een demonstratie geven van de Atto, een opvouwbare scootmobiel.

Vorig jaar ontdekten ruim 1.000 burgers de mogelijkheden van technologie voor hun zorg, wonen en welzijn. Nieuwsgierig hoe dat ging? Bekijk hier het filmpje van vorig jaar:

Meer informatie