Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Het Zorghorloge zoekt testers!

Het Zorghorloge is een multifunctionele alarmknop in de vorm van een horloge. In geval van nood wordt direct een spraakverbinding gemaakt met een hulpverlener. Daarnaast kunnen er een groot aantal meldingen worden weergegeven voor bijvoorbeeld medicijnalarm, wekfunctie en afspraken. Het horloge meet lichaamstemperatuur, hartslag en valbeweging. Er wordt automatisch alarm geslagen als een grenswaarde wordt overschreden.

Het Zorghorloge is nog in een testfase waarbij de ervaringen van gebruikers meegenomen worden in de uiteindelijke versie. Voor de testfase is het zorghorloge op zoek naar mensen en organisaties die willen meewerken aan testtrajecten.

Wat houdt dat in?

In eerste instantie gaat het om interviews en 'look en feel' bijeenkomsten. Daarna volgen duurtesten met gebruikers die voor langere tijd een zorghorloge willen dragen en testen.

Waarom meedoen?

Uw bijdrage maakt het product uiteindelijk beter. Het Zorghorloge zal beter aansluiten bij de verwachtingen van u als gebruiker.

Introductie aanbieding

Voor diegenen die meedoen met het testtraject, is straks, als Het Zorghorloge op de markt beschikbaar komt, een interessante introductie aanbieding beschikbaar!

Wie kan meedoen?

Iedereen die interesse heeft in Het Zorghorloge en bereid is om mee te werken.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met de organisatie of kijk op de website.

I: http://www.hetzorghorloge.nl/intro.html
E: info@9tc.eu
T: 0524 - 29 09 09