Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Het CIC stelt zorginnovatie top 10 samen

Op het gebied van zorginnovatie zijn er volop ontwikkelingen. Vrijwel dagelijks zien we weer nieuwe innovatieve producten en diensten die gericht zijn op zorg en welzijn.

We vinden het belangrijk om deze kennis te delen. Op die manier kunnen zorgorganisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven en burgers de ontwikkelingen volgen en nieuwe ideeën opdoen. Daarom versturen we periodiek een nieuwsbrief naar onze relaties waarin we een Top 10 hebben samengesteld van nieuwe zorginnovaties.

In november is de de tweede Top 10 verstuurd. U kunt deze nieuwsbrief ook downloaden. Wilt u in de toekomst ook onze nieuwsbrieven ontvangen, meldt u zich dan aan.