Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

HeldCare is op zoek naar sociaal ondernemers die kwetsbare ouderen ondersteunen

HeldCare is een intensief ontwikkeltraject voor sociale ondernemingen met vernieuwende producten en diensten in zorg en welzijn. Onder begeleiding van experts en ervaren coaches werken zij bij HeldCare aan het vergroten en versnellen van hun positieve impact. HeldCare bestaat uit een Verdiepingsprogramma van drie maanden en een Maatwerktraject van een jaar.

Gezocht: Ondernemers die kwetsbare ouderen ondersteunen

In maart 2017 gaat het Verdiepingsprogramma van start. Hiervoor is HeldCare op zoek naar sociaal ondernemers die kwetsbare ouderen ondersteunen, waardoor zij bijvoorbeeld meer bewegen en actiever leven, in en om hun huis veilig zijn, in contact komen met anderen, met gemak op pad gaan of vanuit hun eigen kracht een actieve rol kunnen spelen. Herken jij je hierin? Neem dan eens een kijkje op: www.heldcare.com

Goed om te weten:

HeldCare is door de Achmea Foundation en Social Enterprise NL ontwikkeld vanuit de wens om sociaal ondernemerschap in de zorg aan te moedigen en te ondersteunen.

Meer informatie

Neem contact op met:
Marrije Prins, Programmamanager HeldCare 06-46120474  
Leonie Bank, Communicatie HeldCare  06-30139293 van Social Enterprise NL.

HeldCare 2017 from HeldCare on Vimeo.