Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Health Business Week

In 2015 organiseert de Faculteitsvereniging Beleid & Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit in Rotterdam de Health Business Week. Deze week zal dit jaar plaatsvinden van 2 maart 2015 tot en met 6 maart 2015. De Health Business Week stelt studenten en organisaties uit de gezondheidszorg in de gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Naar verwachting zullen 150 studenten actief deelnemen aan deze week. Het thema dit jaar is 'Connect for the Health Care Future'.

Om het programma zo informatief en divers mogelijk te maken zijn bedrijven uit allerlei sectoren binnen de gezondheidszorg van harte welkom om deel te nemen. Gedurende de week zullen de volgende activiteiten plaatsvinden; masterclasses, workshops, inhouse- dagen, een bedrijvendiner en een International Day.

Kijk voor meer informatie op de website.