Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Health Innovation Challenge 2016

De Health Innovation Challenge is onderdeel van de Zorg41 Summit op 3 november 2016. Tijdens de Health Innovation Challenge genereren MKB-ondernemers van binnen én buiten de zorgsector tezamen met gerenommeerde zorginstellingen uit heel Nederland ideeën en oplossingen voor essentiële organisatieoverstijgende uitdagingen in de zorg. Dit doen zij onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam, het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Het is dé kans om gezamenlijk aan de slag te gaan en deze uitdagingen aan te pakken.

Datum: 3 november 2016
Tijd: 9:00-19:00 uur
Locatie: Erasmus Centre for Entrepreneurship, Rotterdam Science Tower

Aanmelden

Als MKB-ondernemer kunt u zich nu inschrijven voor verschillende uitdagingen. Tijdens de Health Innovation Challenge worden in co-creatie innovatieve oplossingen bedacht voor deze uitdagingen. De aanmelding sluit op 24 oktober. Aanmelden