Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Gratis toegang tot beurs Domotica & Slim Wonen

Beleef en ervaar het nieuwe wonen! Met deze woorden onderstreept Smart Homes het thema van de beurs: Smart Homes Experience. Tijdens de negende editie van de beurs Domotica & Slim Wonen, op 19 en 20 november, staat de beleving centraal. Ofwel zien, horen, merken, voelen maar vooral ervaren wat de rol van techniek in de woonomgeving kan betekenen.

Met meer dan 120 standhouders, een congres, vele workshops, match-making events, meer dan 50 lezingen en 3.500 deelnemers is een bezoek aan de Beurs Domotica & Slim Wonen 2014 zeker de moeite waard. Ook het Care Innovation Center West-Brabant zal hier een presentatie verzorgen.

Gratis toegang
Partners van het Care Innovation Center West-Brabant krijgen gratis toegang tot deze beurs. Wilt u hier gebruik van maken, stuurt u dan een e-mail naar info@cic-westbrabant.nl.

Kijk voor meer informatie op de website.