Gezondheid. Mij een zorg!?

Gezondheid is een groot goed. Hoe kunnen we bijdragen aan het bevorderen van gezondheid, niet alleen als iemand al ziek is maar juist ook daarvoor? Goede samenwerking in de regio en (technologische) innovaties kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan preventie. Daarover gaat het event ‘Gezondheid. Mij een zorg!?’ op donderdag 15 oktober. Geïnteresseerd? Blok deze middag en avond dan alvast in je agenda.

Aanleiding voor het event is het eerste lustrum van WestWest. Vijf jaar waarin vele mooie initiatieven zijn ontstaan en ontwikkeld. Het jubileumevent organiseert WestWest samen met GGD West-Brabant en het Care Innovation Center. Met verdiepende workshops, inspirerende sprekers en aansprekende voorbeelden leggen we donderdag 15 oktober 2020 de verbinding om samen aan de slag te gaan met preventie.
Het event bestaat uit een middagprogramma vanaf 15.00 uur met workshops op diverse locaties en een digitaal avondprogramma vanaf 19.00 uur met een webinar.
 
Aanmelden voor dit gratis event kan vanaf begin september via de websites van WestWestGGD West-Brabant en Care Innovation Center.

  

Gezondheid. Mij een zorg!? is mede mogelijk gemaakt door: