GET-lab pakt stokje aan in Slimme Zorg Estafette

Tijdens de Slimme Zorg Estafette is er vier weken lang aandacht voor slimme zorg en innovatie. Zij staan elke week centraal in één regio in Nederland. Daarna wordt het stokje doorgegeven aan de volgende regio.

In deze estafette kan het GET-lab natuurlijk niet bij ontbreken. In het GET-lab van Avans Hogeschool ervaren zorgverleners hoe je technologie op een waardevolle manier inzet in de zorg voor bijvoorbeeld ouderen. Het GET-lab heeft in de estafetteweek van de regio Zuid drie basisworkshops op het programma staan waarbij veel studenten, professionals en collega’s kunnen verwelkomen op maandag 22, woensdag 24 en vrijdag 26 februari van 9.00-10.00 uur. 

Technologie is niet meer weg te denken in ons werkveld en in de basisworkshop geeft het GET-lab een beeld van de mogelijkheden van technologie die er zijn en wanneer je deze in kan zetten. In de digitale meeting word je geïnspireerd over de mogelijkheden die er zijn, hier word je geprikkeld kritisch na te denken over de waarde van technologie voor jouw als professional.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van technologie, meld je dan nu aan voor een digitale rondleiding.

https://slimmezorgestafette.nl/activiteiten/digitale-rondleiding-get-lab-lets-talk-about-tech