Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Fresh idea Factory start crowdfunding campagne

Word jij mede-eigenaar van een uniek bedrijf dat de Obli op de markt heeft gebracht?

Fresh Idea Factory ontwikkelt slimme én mooie producten op het gebied van zorg en gezondheid. Obli drinkstimulering en –monitoring is een van die producten waarin in de afgelopen 3 jaar al flinke stappen zijn gemaakt. Vanaf nul is een product ontwikkeld dat zorgt ervoor zorgt dat mensen, met name ouderen, meer dan 65% gaan drinken. En daarmee voorkomt dat er kleinere of grotere gezondheidsklachten en –kosten ontstaan.

Opschalen en over de grens met een uniek product

Obli heeft nationale en internationale prijzen ontvangen en is wetenschappelijk gevalideerd en ondertussen geïmplementeerd bij meerdere Nederlandse zorgorganisaties. Maar de organisatie wil verder. Ze willen met Obli een volgende grote stap maken: opschalen in Nederland en de sprong maken richting Duitsland en Engeland. Daarvoor is ongeveer € 100.000 nodig die ze op willen halen bij kleinere investeerders en binnen hun netwerk.

Investeren in een uniek bedrijf

In ruil voor je investering word je mede-eigenaar en ontvang je, naar rato van investering, een stukje of een stuk van dit mooie bedrijf. Bekijk de video die is gemaakt voor de crowfunding campagne of kijk op de website van Obli.