Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Congres Kick-off de Proeftuinen van Brabant

De vier Brabantse proeftuinen op het gebied van Slimme Wijken, E-Health, Agrofood en Resilient Society organiseren op 21 september 2016 tijdens de European Social Innovation Week in Tilburg een reeks kennissessies. Tijdens de kennissessies zal vooral de dialoog met Brabantse stakeholders worden gezocht om de relevante kennisgebieden aan de orde te stellen en gezamenlijk de proeftuinen vorm te geven.

Benieuwd naar wat er speelt in de Brabantse proeftuinen op het gebied van E-Health, Agrofood, Resilient Society en Slimme Wijken en ga je graag het gesprek aan? Schrijf je dan nu vast in, deelname is gratis.

Datum en tijd

21 september 2016
10.00 – 17.30 uur

Locatie

Koepelhal (Spoorzone)
Burgemeester Brokxlaan
5041 SB Tilburg

Bekijk het programma.