Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Computable start aanmeldproces Awards 2017

Computable reikt in 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Tot half maart 2017 kan er voor de Computable Awards 2017 worden voorgedragen.

Bij de afgelopen editie van 2016 is het proces rondom de Computable Awards verder geprofessionaliseerd, en ook voor het traject 2017 zijn er veranderingen doorgevoerd. Zo wordt er in de aanmeldmodule per categorie gevraagd om specifieke onderdelen te benoemen zodat de jury voordrachten beter met elkaar kan vergelijken.

Ook in 2017 gaat Computable op zoek naar de beste, mooiste, meest complexe, omvangrijkste projecten in de zorg, het onderwijs, bij de overheid, in het mkb en grootbedrijf. Ook speurt Computable weer naar de Nederlandse start-up van het jaar. Voor deze zes categorieën zal Computable opnieuw een tussenronde organiseren waarin geselecteerde kanshebbers hun project of organisatie mogen pitchen voor een speciale deeljury. Voor alle overige categorieën bepaalt de algemene jury wie er genomineerd worden.

Digital Innovation of the Year

Nieuw ditmaal is een jurytraject in de categorie Digital Innovation of the Year. Bij de afgelopen editie werd deze prijs voor het eerst uitgereikt en werden de genomineerden en de winnaar volledig bepaald door de jury. In 2017 gaat de jury de genomineerden vaststellen en bepalen jury en publiek wie er gaat winnen.

Tevens verloopt het aanmelden voor de categorie Digital Innovation of the Year op een andere manier. Bij een voordracht in één van de vijf projectcategorieën krijgt de inzender ook de mogelijkheid om de voordracht voor deze categorie in aanmerking te laten komen. Wel moet de eindklant of de marktveranderaar in het eventuele vervolgproces een actieve rol gaan aannemen en is eventuele aanwezigheid bij het tussentijdse juryberaad voor deze partijen verplicht.

Meer informatie