Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Bijpraten op pitchbijeenkomst

 

Netwerken en kennis delen, dat staat centraal tijdens de pitchbijeenkomsten die het CIC vier keer per jaar organiseert. Op donderdag 16 oktober was de pitchbijeenkomst voor de eerste keer op de nieuwe locatie van het Kellebeek College.

Naast een rondleiding door het nieuwe gebouw door directeur Joost de Jongh en manager van de zorgboulevard karin van Nieuwenhuijzen, werden de circa 50 genodigden bijgepraat over recente ontwikkelingen. Drie partners van het Huis van Morgen verzorgen een pitch: Vita Care TMS, LiveSafe en Wuzzi Alert. Daarnaast worden een aantal nieuwe projecten belicht waaronder de Toegangsoplossingen van TWB en het digitaal platform Iris. De bijeenkomst sloot af met een borrel in het Huis van Morgen.

De pitchbijeenkomst is een exclusieve netwerkbijeenkomst bedoeld voor de partners van het CIC. Op uitnodiging is het mogelijk eenmalig deel te nemen. Heeft u hierin interesse? Stuurt u dan een e-mail naar info@cic-westbrabant.nl.