Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Bezoekers Brabantse Wal dag maken kennis met Huis van Morgen

Het Huis van Morgen van het Care Innnovation Center presenteerde zich op zondag 22 mei op de Brabantse Wal dag. Veel interesse was er voor de nieuwe (zorg)toepassingen gericht op meer comfort en gemak in de thuissituatie. Bezoekers kregen een demonstratie van de Rollz, een rollator die eenvoudig omgebouwd kan worden tot rolstoel. Ook konden zij verschillende producten zelf uitproberen.

De Brabantse Wal Dag wordt elk jaar georganiseerd door de Streekorganisatie Brabantse Wal. Het is een feest van, voor en over de streek. Dit jaar was de Brabantse Wal Dag tevens onderdeel van de eerste Delta Innovation Days. Dat evenement doelt op aandacht voor sociale, economische en technologische ontwikkelingen in de regio, om de Brabantse Wal zo ook op dat vlak positief te belichten.

Meer informatie en foto's: KijkopBergenopZoom