Betrouwbaar ondergoed goed ontvangen in Nederland

Het Vlaamse bedrijf Entusia® ontwerpt ondergoed voor (mild) urineverlies. Na België maakt nu ook Nederland kennis met de absorberende slips en boxers. De eerste resultaten zijn zeer positief.

Surplus is één van de Nederlandse zorgorganisaties die Entusia® heeft getest. “Mijn cliënt is heel erg enthousiast en zou zelfs meer broekjes willen. Zo goed is het haar bevallen”, laat Willy de Rooij van Surplus weten. “Mevrouw ervaart meer vrijheid en heeft minder huidproblemen. Zij vindt het een erg fijn product.”

Vragenlijst
Tegelijk met de testen heeft het Care Innovation Center een vragenlijst uitgezet onder Nederlanders met urineverlies. Daaruit blijkt dat maar liefst 88,2 procent niet tevreden is over de huidige wegwerp-incontinentieproducten. Deze materialen veroorzaken geurverlies, een onzeker gevoel, te veel afval en lekkages omdat zij niet goed aansluiten. Van de ondervraagden zegt 88,9 procent herbruikbare producten te overwegen in plaats van wegwerp. Meer dan driekwart van hen vindt het zeer belangrijk dat zodoende minder afval wordt geproduceerd. Daarnaast noemen zij goedkoper, hygiënischer en natuurlijker als voordelen.

Nieuw soort vezel
Het ondergoed van Entusia® wordt gemaakt met een nieuw soort vezel die zorgt voor een verbeterde absorptie. Elke slip of boxer heeft een dunne voering, een pad die in het broekje is verwerkt. Deze pad neemt heel snel urine op, terwijl geurtjes onmiddellijk geneutraliseerd worden.
Het ondergoed van Entusia® is gemaakt van zachte kwaliteitsstoffen. De slips en boxers zijn mooi, comfortabel, was- en herbruikbaar en bieden extra levenskwaliteit aan mensen met urineverlies.

Het ondergoed van Entusia® is verkrijgbaar via de apotheek of via medicijndoos.nl