Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Bereikbaarheid Care Innovation Center West-Brabant gewijzigd

Het Care Innovation Center West-Brabant is gevestigd in Innovitapark aan de Oostelijke Havendijk 13 in Roosendaal. Het pand is gelegen in de wijk Stadsoevers. Een wijk die volop in ontwikkeling is. Dat brengt de nodige bouwwerkzaamheden met zich mee. Vanaf september is het pand alleen bereikbaar via de Industriestraat omdat er werkzaamheden zijn aan de Oostelijke Havendijk.

Ingang Innovitapark is verplaatst

Kom je met de auto dan rijd je via de Borchwerf en de Industriestraat het parkeerterrein van Innovitapark op. Kom je naar ons toe, vergeet dan niet om jouw navigatie op Industriestraat Roosendaal in te stellen. Hou tegelijkertijd de bewegwijzering in de gaten. Die kan soms afwijken als de werkzaamheden daar om vragen.

Voor fietsers en voetgangers komt er tussen ROC Kellebeek en de Passerelle een doorgang die parallel loopt aan de Oostelijke Havendijk.