Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Alles is gezondheid...conferentie 2016

Het was het een inspirerende dag, de derde jaarlijkse Alles is gezondheid conferentie op 9 maart jl. Veel goede energie, interessante sprekers, interactieve deelsessies en de prijsuitreiking van Make the move. 

Op de conferentie, wederom in Corpus te Oegstgeest, keek de oganisatie terug op de afgelopen twee jaren. Minister Edith Schippers van VWS: "Laten we met z’n allen de energie en de inzet van het programma opschalen, er valt een wereld aan gezondheid te winnen." En staatssecretaris Van Rijn van VWS zei in zijn speech tegen de zaal: "Jullie werk verandert de gezondheid van Nederlanders fundamenteel. En ik zou zeggen: ga vooral hiermee door."

In het compilatiefilmpje de highlights van de conferentie Alles is gezondheid... met onder andere Jantine Kriens (VNG), Rinda den Besten (Gezond in...), minister Edith Schippers (VWS), ambassadeurs Carl Verheijen & Erik Scherder, Harry van de Kraats (AWVN), Martin van Rijn (VWS) en vele anderen...