Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

2kerr, een alternatief voor rolstoel en scootmobiel

2Kerr biedt producten die je vrijheid vergroten, stoer in design, prettig en eenvoudig in gebruik en waarmee je overal kan komen. De 2Kerr mobiliteitshulpmiddelen zijn erg simpel in het gebruik. Binnen no-time rijd je erop weg alsof je nooit anders hebt gedaan. Bekijk het filmpje.

Nieuwste techniek

De aanpak van 2Kerr is uniek in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in actieve mobiliteitshulpmiddelen voor iedereen die niet of moeilijk kan lopen. Deze producten maken gebruik van de nieuwste techniek, die de mogelijkheden van bestaande rolstoel en scootmobiel oplossingen ruimschoots overtreffen.

2Kerr is opgericht door Gerhard Breugem, die een jarenlange ervaring heeft met e-mobility en in het bijzonder de markt voor hulpmiddelen.

Meer informatie