Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Karin van Beers, projectondersteuner

Karin van Beers, projectondersteuner

Dagelijks kom ik in contact met uiteenlopende organisaties

Sinds 2015 ben ik als projectondersteuner werkzaam bij het CIC. Ik kom dagelijks in contact met veel verschillende organisaties waarmee het CIC samenwerkt. Binnen het CIC ben ik het eerste aanspreekpunt. Via telefoon of mail krijg ik uiteenlopende vragen voorgelegd en dat maakt het werk heel divers. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd over de mogelijkheden op het gebied van zorginnovatie. Maar het staat niet stil. Elke maand worden er weer nieuwe producten toegevoegd in het Huis van Morgen. Dan is het weer leuk om te ontdekken wat voor een toepassing het is, waarvoor het dient en het belangrijkste, hoe het werkt.

Ook bij de verschillende evenementen die het CIC organiseert ben ik nauw betrokken. Ik zorg dat alles op de locatie goed geregeld is en dat de bezoekers tijdig worden geïnformeerd.

Het CIC is een dynamische organisatie. We denken in mogelijkheden en kansen en er wordt invulling gegeven aan uiteenlopende projecten. Dat spreekt mij aan.

E: organisatie@cic-westbrabant.nl