Deel jouw boeken met Bksy in Innovitapark

 

In een wereld waarin we steeds meer delen zoals een auto of zelfs ons huis, kan je met de Bksy-app boeken vinden en delen. Bksy omschrijft zich als de grootste bibliotheek van Nederland waarbij het doel is om je favorieten boeken te delen met de rest van het land. Een uniek concept, waarmee Nederland weer volop zal gaan lezen. Sinds kort is er, dankzij de samenwerking met de bibliotheek VANnU, ook een Bksy-spot in Innovitapark in Roosendaal. Op deze locatie is ook het Care Innovation Center West-Brabant gevestigd.

 

     

 

Jouw boekenkast delen met anderen

Bksy is bedacht door twee Nederlandse ondernemers en zij hopen met de sociale bibliotheek-app heel Nederland over te halen om hun boekenkast te delen met de rest van het land. De applicatie is zowel beschikbaar voor Google Android als voor Apple iOS.

Bksy ondernemerscommunity

Bksy werkt samen met de Bibliotheek VANnU in Roosendaal. Het doel is om lokale communities te bouwen. In Innovitapark vind je de ondernemerscommunity. De boekenkast al behoorlijk gevuld met boeken over ondernemen, gezond leven, welzijn en zorg. Bekijk de boeken bij een bezoek aan het Care Innovation Center West-Brabant of neem zelf een boek mee en voeg deze toe aan de collectie.

Hoe het werkt

Via de app van Bksy kun je boeken lenen, uitlenen en toevoegen. Je voegt er gemakkelijk recensies toe van boeken die je gelezen hebt. En je kunt zelfs tot aanschaf overgaan van boeken. Een mooie aanwinst voor jouw eigen collectie! Voeg jouw vrienden toe en bekijk wat zij op hun digitale boekenplank hebben staan. De Bksy-app houdt voor je bij welke boeken jij met wie uitwisselt en van wie jij boeken leest. Tegelijkertijd verbindt het jouw vrienden aan jouw boeken.

Meer informatie over Bksy