Zorginnovatorenoverleg

Op 28 november van 8:30 tot 10:00 staat er weer een nieuw zorginnovatorenoverleg gepland. Het Care Innovation Center organiseert 5x per jaar een onlinebijeenkomst voor innovatie adviseurs en anderen geïnteresseerden in de gezondheidszorg.

Het thema op 28 november staat in het kader van zorglogistiek: Hoe vindt, onderhoudt en volg je herbruikbare middelen en hoe kan je dit opslagsysteem optimaliseren?

Moniek Beltman, programmamanager bij Zorgspectrum het Zand, vertelt over hun ervaringen met een nieuw track&trace systeem. Ze deelt hoe deze samenwerking tot stand is gekomen, de pilot die ze gedraaid hebben en welke waardevolle ervaringen en conclusies hieruit getrokken zijn.

Verder komen enkele studenten van de Breda University of Applied Science aan het woord over hun onderzoek naar een geoptimaliseerd opslagsysteem. Dit onderzoek hebben zij gedaan binnenin de ouderenzorgorganisatie Groenhuysen.

Verder is er altijd ruimte voor vragen en discussie! We hopen zo van elkaar te kunnen leren en daarmee voordeel op te doen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door te mailen naar Caroline Frencken caroline@cic-westbrabant.nl