Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Zorginnovatie in de spotlight, pitchevent, 17 januari 2019

 

Wil je kennismaken met nieuwe innovaties die in de toekomst het verschil gaan maken? Kom dan naar het pitchevent van het Care Innovation Center West-Brabant op donderdag 17 januari in Innovitapark in Roosendaal. Tijdens dit pitchevent vinden de regionale voorrondes plaats van de Nationale Zorginnovatieprijs voor de regio’s West-Brabant en Zeeland.

 

Je doet kennis en inspiratie op over:

  • Nieuwe en innovatieve zorgtoepassingen die het verschil gaan maken.
    Welke regionale spelers onderscheiden zich in de markt en zijn genomineerd voor de Nationale Zorginnovatieprijs. Wie gaat deze regio vertegenwoordigen bij de landelijke finale in maart 2019?

  • De mogelijkheden over de grens, toelichting SEAS2Grow en CrossCare
    Wat heeft SEAS2Grow en CrossCare ondernemers gebracht? Hoe hebben de proeftuinen hen informatie geboden om het product te optimaliseren? En hoe gaan ze over de grens met hun product en bedienen ze meerdere markten?

  • Hoe je ervaringen kunt ophalen van gebruikers met de Gezonde Mening.nl
    Hoe kunnen we professionals en consumenten nog meer betrekken bij de ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie? Wat gaat het landelijke gebruikerspanel Gezonde Mening daarin betekenen?

 

Datum en tijd

Donderdag 17 januari 2019
19.00 – 22.00 uur

Locatie

Innovitapark
Oostelijke Havendijk 13
4704 AD Roosendaal

Aanmelden

Toegang tot deze bijeenkomst is gratis. Meld je vooraf aan zodat we rekening kunnen houden met jouw komst. 

 

 

Zorginnovatieprijs 2018 from Explicare Medical Media on Vimeo.

Aan deze bijeenkomst is mede invulling gegeven door: