Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

World of Health Care 2018

De Wereldgezondheidszorg (WoHC) is een van de grootste en meest inspirerende 'congresevenementen' van Nederland. Meer dan 1000 Nederlandse en internationale Life Sciences & Health-organisaties uit de industrie, kennisinstellingen, NGO's, zorgaanbieders en de overheid zullen het evenement bijwonen. Als bezoeker leert u op een interactieve manier over wereldwijde en lokale gezondheidstrends, uitdagingen en kansen. Het belangrijkste doel van de WoHC is om te netwerken, kennis te delen en geïnspireerd te worden.

De WoHC zich, in een geheel unieke stijl, op de bewustwording en verbinding van internationale zorgoplossingen aan Nederlandse zorgvraagstukken. Op het event kunnen de aanwezigen Nederlandse Life Sciences & Health organisaties in contact komen met de meer dan 150 buitenlandse zorgbeslissers. 

Datum en locatie

27 september 2018
RDM Onderzeebootloods, Rotterdam

Kortingsactie

Partners van het CIC kunnen gebruikmaken van een kortingscode van25% per toegangskaart op het huidig geldende tarief €205,- /excl. BTW. Stuur een e-mail naar info@cic-westbrabant.nl als je van de kortingscode gebruik wilt maken.

Meer informatie

Aanmelden