Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Opening DigiTuin Bravis Ziekenhuis, 26 januari

In de Bravis DigiTuin begeleiden vrijwilligers de patiënten stap voor stap bij het inloggen in MijnBravis. Bovendien worden er in de DigiTuin steeds wisselende innovatieve producten geëtaleerd om patiënten hiermee kennis te laten maken.

 

Opening

Tijdens de landelijke eHealthweek wordt de DigiTuin op vrijdag 26 januari 2018 feestelijk geopend. U bent van harte welkom bij de o­fficiële opening om 12.00 uur.

Na de verrassende opening kunt u zich op de veelzijdige innovatiemarkt van 12.30 uur tot 16.00 uur laten inspireren. Vanaf 29 januari is de DigiTuin dagelijks geopend (m.u.v. vrijdag). U vindt de Bravis DigiTuin op locatie Roosendaal tegenover het Patiënten Servicebureau, routenummer 96.

Programma

12.00 Opening DigiTuin
12.30 Innovatiemarkt
16.00 Afsluiting

Download uitnodiging