Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Netwerkbijeenkomst over jonge mantelzorgers BRIZ

Bij ons is dat toch gewoon!

1 op de 4 jongeren groeit op met een broer, zus, ouder of ander familielid die zorg nodig heeft. In Noord-Brabant gaat het om ongeveer 100.000 jongeren die thuis dingen doen die niet bij hun leeftijd en ontwikkeling passen. Jonge mantelzorgers zijn beperkt in beeld. Gemeenten hebben nu de verantwoordelijkheid om de ondersteuning voor jonge mantelzorgers in hun beleid op te nemen.

Hoe is of wordt jouw rol als professional nu? Hoe bereik je jonge mantelzorgers? Hoe kun je ondersteuning inzetten? Met elkaar kunnen we méér betekenen voor deze jongeren. Daarom organiseert de BRIZ een netwerkbijeenkomst in deze regio waarin je jonge mantelzorgers leert herkennen (signaleren), erkennen (begrijpen) en helpen (beleidsaanpassingen). Ze verdienen onze aandacht en steun.

Datum en tijd

Donderdag 1 maart 2018
13.30 – 17.00 uur

Locatie

De Koe
Ambachtlaan 1
Breda

Aanmelden

Deelname is gratis en kan (uiterlijk vóór 22 februari 2018) rechtstreeks door te mailen naar info@briz.nl o.v.v. naam, organisatie, functie en telefoonnummer.

Download uitnodiging