Matchingevent voor zorginnovatoren

Het Matchingevent van Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl gaat in 2024 de regio’s in! We trappen af op 21 februari met regio zuid, tijdens de Slimme Zorg Estafette. Ben je een zorginnovator in regio zuid? Tijdens het Matchingevent brengen wij je graag in contact met regionale én nationale partijen die kunnen ondersteunen bij de doorontwikkeling van zorginnovaties. Kom je ook?

Wat is het matchingevent?
Tijdens het matchingevent kom je als zorginnovator in contact met relevante regionale én nationale organisaties die jou kunnen helpen met de (door)ontwikkeling van jouw innovatie. Je gaat met elkaar om de tafel om deze innovaties verder op weg te helpen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kortom, een event vol waardevolle kennisuitwisseling, het leggen van relevante contacten en wie weet mooie nieuwe samenwerkingen in de toekomst.

Voor wie is het matchingevent bedoeld?
Dit matchingevent is bedoeld voor zorginnovatoren die hun innovatie aan het (door)ontwikkelen zijn en op zoek zijn naar tips en adviezen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als financieringsmogelijkheden, samenwerking met zorgorganisaties en implementatievraagstukken. 

Let op: dit evenement is alleen bedoeld voor zorginnovatoren uit de regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Andere beroepen worden uitgesloten van deelname. Per organisatie accepteren we maximaal 1 aanmelding, om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven bij het matchingevent aanwezig te zijn. Bekijk onze agenda om de komende regionale matchingevents te zien.

Waar en wanneer vindt het matchingevent plaats?

Datum
Woensdagmiddag 21 februari 2024

Tijden
Inloop: 14.30 - 15.00 uur
Programma: 15.00 - 17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00 - 18.00 uur 

Locatie
MindLabs
Locomotiefboulevard 101
5041 SE TilburgAanmelden voor het Matchingevent