Inspiratiesessie: De wonderbaarlijke invloed van de fysieke omgeving op medewerkers en cliënten

Wat kan een fysieke omgeving bijdragen aan het werkplezier van medewerkers en het welbevinden van cliënten/patiënten? Tijdens deze inspiratiesessie laten we je daar op een andere manier naar kijken, met goede voorbeelden en theorie. Vervolgens gaan we onder het genot van een broodje aan de slag met dit vraagstuk.

De bijeenkomst is van 15.30 - 18.30 en vindt plaats in de Wonderbar van Handpicked Agencies in Breda, een unieke locatie waar je ervaart hoe een fysieke ruimte invloed kan hebben op mensen.

Sprekers

Het online marketingbedrijf Handpicked Agencies neemt ons mee in waarom en hoe er is ingestoken op de fysieke omgeving van Handpicked en hoe dit van invloed is op de medewerkers en klanten.

Masi Mohammadi is hoogleraar Smart Architectural Technologies aan de TU Eindhoven en lector Architecture in Health bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Zij onderzoekt innovatieve ruimtelijke concepten en methoden voor het bevorderen van de kwaliteit van de wijk en de woonomgeving. 

Milee Herweijer vertelt over haar promotieonderzoek aan de faculteit Bouwkunde van de TUDelft naar de healing environment: “Evidence Based Design in Nederlandse ziekenhuizen, ruimtelijke kwaliteiten die bijdragen aan de gezondheid en welbevinden van patiënten”. Dit concept wordt toegelicht mede aan de hand van het Amphia ziekenhuis te Breda.

Programma

  • 15.30 Welkom
  • Out of the Healthbox: Presentatie door Handpicked Agencies
  • Rondleiding door het inspirerende pand 
  • Keynote door Masi Mohammadi
  • Voorbeelden uit de praktijk, waaronder VanThuisUit, een dag- en doecentrum van TanteLouise.
  • Zelf aan de slag 
  • 18.30 Afsluiting

Voor wie is deze inspiratiesessie? 

Locatiemanagers & teamleiders, managers/adviseurs facilitair, managers/adviseurs Vastgoed, HR-managers, innovatie adviseurs en overige geïnteresseerden van bij Transvorm en Care Innovation Center aangesloten organisaties.

Kosten? 

Deze bijeenkomst is gratis voor medewerkers van bij Care Innovation Center of Transvorm aangesloten organisaties. 

Je deelname kun je tot 6 januari 2023 kosteloos annuleren. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.

MELD JE HIER AAN. 

Locatie

Handpicked Agencies
De Wonderbar
Reduitlaan 29
4814 DC Breda

 

Ontwerp zonder titel-7.png