Health Innovation Schools Zuid-Nederland - Reünie (genodigden)

Heb jij mee gedaan aan HIS-I (als deelnemer, coach of op een andere manier) en ben je nieuwsgierig hoe het met de andere rebellen gaat? Lijk het je leuk om deelnemers van andere Health Innovation Schools te ontmoeten? Of denk jij mee over verschillende innovatieve thema's via speeddate sessies? Kom dan naar de reunie op 11 juli. 

Maandag 11 juli 2022 van 15.00 tot 18.30 uur vindt de eerste reünie van alle Health Innovation School programma's uit Zuid-Nederland plaats in het Innovitapark in Roosendaal. Tijdens deze reünie blikken we terug op het geleerde, maar kijken we vooral vooruit naar de toekomst met een inspirerende presentatie van Koen Kas (healthcare futurist) en een aantal speeddate sessie over verschillende relevante thema's, zoals Positieve Gezondheid. Natuurlijk sluiten we af met een gezellige borrel inclusief een hapje eten.

Aanmelden is mogelijk tot 28 juni 2022 in verband met de catering en kan hier. 

De HIS Zuid-Nederland Reünie is een gezamenlijk initiatief van Coöperatie Slimmer Leven, Care Innovation Center, Transvorm, Zorg aan Zet, GGD en Alles is Gezondheid.