Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Congrestival Sociaal & Gezond

Sociaal maakt gezond en andersom. Medici en sociaal werkers weten dat, maar hoe vinden én versterken ze elkaar in hun dagelijkse werk? Inspireer en raak geïnspireerd tijdens het Congrestival Sociaal & Gezond 2018 op woensdag 12 september 2018. Bestel nu je early bird-ticket!

Na een succesvolle eerste editie in 2017 vindt op woensdag 12 september 2018 voor de tweede keer het Congrestival Sociaal & Gezond plaats.

Congres én festival

Het Congrestival is een kruising tussen een inhoudelijk congres en een vrolijk en verbindend festival voor spraakmakende initiatieven en praktijken uit de gezondheidszorg en het sociaal werk. Je vindt hier geen eenzijdige presentaties. Wel korte inspirerende sessies, dialoogtafels, speeddates, workshops en mini-colleges van bezielende wetenschappers, experts of bezoekers. Zij zetten deze dag de toon. Het programma is gevarieerd met ruimte voor kunst en cultuur en volop gelegenheid om goede ervaringen met elkaar te delen.

Jij bent de hoofdgast

Van elkaar kunnen we het meeste leren. Kennis delen, elkaar versterken, inzicht bieden en krijgen: op het Congrestival is daarom iedere deelnemer ook hoofdgast.

Locatie

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20 in Utrecht

Wie kom je tegen op het Congrestival?

  • Mensen die net als jij  passie hebben voor dit thema!
  • Sociaal en medisch professionals
  • Beleidsmakers van gemeenten
  • Ervaringsdeskundigen en vrijwilligers
  • Maatschappelijke ondernemers

Partners

Het Congrestival Sociaal & Gezond 2018 is een evenement van Movisie, Alles is Gezondheid..., FNO zorg voor Kansen, Gezond in... (Pharos en Platform31) en de NFACTORY en komt tot stand met medewerking van Sociaal Werk Nederland en de RIVM.

Early bird-tickets bestellen

Wees er snel bij! De eerste 50 kaarten kosten € 175,- excl. BTW. Regulier tarief is € 199,- excl. BTW. Bestel nu je ticket.

Meer informatie