Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Business Week USA & Canada

De Verenigde Staten (VS) en Canada zijn al jaren goede handelspartners van Nederland. Ben je nieuwsgierig naar de kansen die deze landen jouw bedrijf bieden? Verken de mogelijkheden tijdens de Business Week USA & Canada van 27 tot en met 29 november.

Kansen verkennen

Het is niet voor niets dat de Business Week zich op deze 2 Noord-Amerikaanse landen richt. Het is er bijzonder aantrekkelijk om te ondernemen: het zakelijk klimaat is uitstekend en de regering moedigt het ondernemerschap aan. Daardoor is het zakendoen relatief gemakkelijk. Dat bewijst ook de plek die de VS en Canada innemen in de top 25 van de bekende Ease of Doing Business Ranking.

Life sciences & health (LSH) op 28 november

De Business Week USA & Canada is een goed moment om je kansen te ontdekken. Dit kun je heel gericht doen. Zo staat op woensdag 28 november in Utrecht Life sciences & health centraal. Je hoort meer over specifieke niches, waarvoor jouw bedrijf innovatieve diensten of producten kan leveren. Ook ontdek je de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzame en moderne productie en welke Noord-Amerikaanse regio’s hierin willen investeren.

Organisatie

In opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de Business Week USA & Canada, samen met de publieke partners van Trade & Innovate NL, i.c. Amsterdam in Business, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), (Foodtech) Brainport, Innovation Quarter (IQ), OostNL, Rotterdam Partners (RP), Economic Board Utrecht (EBU).

Meer informatie en programma