Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

CrossCare X CrossRoads Convention, 12 juni

Op dinsdag 12 juni slaan Interreg-projecten CrossCare en CrossRoads de handen ineen en organiseren zij CrossCare X CrossRoads Convention. Na een succesvolle eerste editie in 2017, brengt de Convention ook dit jaar de zorg- en bedrijfsnetwerken van de Vlaamse en Nederlandse proeftuinen samen.

Grensoverschrijdend netwerken

CrossCare X CrossRoads Convention inspireert, maakt kennis delen mogelijk en faciliteert grensoverschrijdend netwerken. Verschillende CrossCare- en CrossRoads-projecten lichten hun ervaringen en resultaten toe en geven demo’s. Tijdens de breakout-sessies maak je kennis met experts in financiering, marketing en zoveel meer! Bovendien kan je gedurende de hele Convention ook afspraken plannen met andere deelnemers en experts via een interactieve match making tool.

Datum, tijdstip en locatie

12 juni 2018
11.30 uur - 18.30 uur
Natlab in Eindhoven
Gratis toegang

Meer informatie

Aanmelden